Reserveren

Menu

De chefs van Mayur Indian Restaurant bieden u en uw gezelschap een grote variëteit aan traditionele Noord-Indiase gerechten.

Vlees van de hoogste kwaliteit (lamsvlees, kip en natuurlijk vis) wordt eerst vierentwintig uur gemarineerd, alvorens het tot perfectie wordt gegrild in gloeiend heet houtskool in onze traditionele Tandoor oven. Door het raam van onze open keuken ziet u de chefs aan het werk. En kom gerust even kijken, misschien leert u nog wel iets!

Ook de curryliefhebbers kunnen het hart ophalen bij Mayur Indian Restaurant en natuurlijk kunnen alle gerechten aangepast worden aan uw specifieke smaak. Laat u zich adviseren door ons personeel om uw perfecte curry te vinden, maar probeer vooral eens iets nieuws! Wie weet wat voor smaken er buiten uw comfortzone op u wachten?

A la carte

Heeft u hulp nodig met het vinden van het perfecte gerecht? Laat u zich vooral adviseren!

Shared-dining, the Indian way

Als uw gezelschap bestaat uit vier of meer personen, wordt het pas echt interessant, aangezien er meer eten is om te delen!

Onze chefs hebben een drie-gangen menu samengesteld waarbij op "z'n Indiaas" begonnen wordt met gegrilde lekkernijen uit de tandoor. Bij de volgende gang komt eigenlijk alles op tafel wat onze curry-chef maar kan verzinnen. Heerlijke curries, kruidig, pittig en wat zoeter, met heerlijke groenten, vers gebakken naan's en natuurlijk onze befaamde saffraanrijst. Uiteraard wordt er met al uw verzoeken rekening gehouden.

Groepen

Mayur IndianRestaurant is de perfecte plek om samen met uw familie, vrienden en collega's te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Onze grote "booth's" bieden plaats aan tien personen, maar behouden een gezellige en intieme sfeer. Want samen ontspannen onder het genot van heerlijk eten, dat is waar het leven om draait!

Weet u na het lezen van onze menu kaart niet wat u moet kiezen? Ga dan voor het Tasting Menu, een heerlijke proeverij om onze keuken te leren kennen.