Romantisch dineren in het centrum van Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte plek voor een romantisch diner met uw geliefde?

Dan bent u bij Mayur indian Restaurant aan het juiste adres! In hartje Amsterdam, op twee minuten van het Leidseplein, bevinden wij ons aan het einde van de Korte Leidsedwarsstraat.

Bekijk menukaart

In romantische setting zult u bij ons een top avond beleven. De opzet van ons restaurant is intiem en gezellig, en uw partner zal zeker onder de indruk zijn van uw keuze.Onze sfeerverlichting draagt bij aan de romantische setting en het intieme karakter van ons restaurant. We hebben een interieur dat doet denken aan de Idyllische kleine dorpjes in het hart van India, alsof u zich in een sprookjesachtige Bollywoodfilm waant.

Ook bieden wij een avontuurlijk alternatief voor de standaard bistro's waar u al uw voorgaande dates mee naartoe nam. Bij ons is het eigenlijk altijd Valentijnsdag.

Hoe ziet uw ideale romatische diner eruit?

Alle toonaangevende culinaire publicaties, zowel gericht op Amsterdam, Nederland, of internationaal, geven ons steevast een romantische kwalificering. De Indiase keuken is gericht op shared dining, dus alles samen delen, en dat is ook bij Mayur Indian Restaurant niet anders.

Al onze gerechten komen midden op tafel, zodat u in samenspraak met uw geliefde tot het perfecte menu voor u samen komt. Als dat niet romantisch is!

Kaarslicht, gedimd licht en zwoele kleuren zorgen voor een poetische avond, met romantische klassieke bollywoodmuziek op de achtergrond. U bent als het ware even een avondje in sprookjesachtig India, maar dan gewoon in de Korte Leidsedwarsstraat in hartje Amsterdam centrum.

Als u bijvoorbeeld voor of na het eten een romantische film gaat bekijken in een van de vele bioscopen bij Mayur Indian Restaurant in de buurt (Bijvoorbeeld de City bioscoop aan het Kleine Gartmanplantsoen naast het Leidseplein) of gezellig naar het theater gaat (zoals bij het nieuwe Delamar theater aan de Marnixstraat om de hoek bij het Leidseplein) of lekker samen gaat dansen bij Paradiso, Mayur is om de hoek!

Woont u niet in Amsterdam en komt u met uw geliefde een romantisch avondje in de hoofdstad doorbrengen, waar natuurlijk ook een romantisch diner bij hoort, kom dan zeker naar Mayur. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met een loopafstand van het Leidseplein van slecht twee minuten. Verschillende bus- en tramverbindingen brengen u bijna tot aan de deur.

Drink eerst samen een cocktail in onze romantische lounge, waar onze bartenders de heerlijkste cocktails voor u shaken. Ons personeel is getraind door de cocktailmeesters van Amsterdam en omstreken, de Fabulous Shakerboys. Voor de perfecte start van uw romantisch diner voor twee.

Romatisch dineren in Amsterdam? Bij Mayur natuurlijk!

Amsterdam centrum staat bekend als druk en toeristisch, maar bij Mayur Indian Restaurant ontsnapt u even aan deze drukte, omdat wij net even buiten de drukte van het Leidseplein liggen en natuurlijk het meest sfeervolle interieur uit de buurt hebben.


Dus: bent u op zoek naar de perfecte plek om met uw geliefde van een romantisch diner te genieten, in de perfecte sfeervolle setting bij kaarslicht, in hartje Amsterdam? Kom dan nu naar Mayur Indian Restaurant, aan het eind van de Korte Leidsedwarsstraat.

Bekijk menukaart

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden