Halal in het centrum van Amsterdam

Bent u als moslim of Islamiet op zoek naar een perfect adres om te eten in Amsterdam centrum in de buurt van het Leidseplein en de Korte Leidsedwarsstraat?

Voor onze Moslims en Moslima's heeft Mayur Indian Restaurant natuurlijk ritueel geslacht vlees. In Amsterdam en in de buurt van het Leidseplein zijn er niet al te veel eetmogelijkheden voor Islamieten die op zoek zijn naar Halal vlees.

Omdat India veruit het meest godsdienstig tolerante land op aarde is vonden wij het meer dan passend om onze gerechten ook toegankelijk te maken voor volgers van de Islam.

Vanuit hun eigen religieuze achtergrond, het Hindoeïsme, eten onze chefs echter geen rundvlees. Wij werken dan ook louter met kip, lamsvlees en garnalen, waarbij het lamsvlees en de kip door onze Amsterdamse Islamitische slager op rituele wijze is geslacht en dus honderd procent halal is.

Bent u als moslim of Islamiet op zoek naar een perfect adres om te eten in Amsterdam centrum in de buurt van het Leidseplein en de Korte Leidsedwarsstraat , kom dan vooral naar Mayur Indian Restaurant. Veel moslims van over de hele wereld hebben ons al gevonden, of zijn door hun respectievelijke hotel conciërges naar ons verwezen omdat er in Amsterdam simpelweg geen betere optie is als u op zoek bent naar de perfecte halal maaltijd.

De afgelopen vijfendertig jaar heeft Mayur Indian Restaurant in Amsterdam ook meerdere Islamitische chefs in dienst gehad, omdat India naast hindoes ook veel moslims tot de bevolking rekent.

Heeft u bijvoorbeeld een zakelijk diner met gasten uit een Islamitisch land, dan is Mayur Indian restaurant de perfecte plek voor uw zakelijke halal diner. Uw Islamitische gasten zullen kunnen kiezen uit een ongekend aanbod van de heerlijkste curries en tandoori gerechten die met zorg door onze chefs zijn klaargemaakt.

Gespecialiseerd in ritueel geslacht vlees

Onze vleesleverancier is gespecialiseerd in ritueel geslacht vlees, en wij kunnen dan ook garanderen dat de gerechten die wij aanbieden geheel volgens de regels van de Islam als halal kunnen worden beschouwd.

Gasten uit Marokko, Tunesië, Turkije, Saoedi Arabië, Syrië, Iran, Irak, Dubai, Libanon en Egypte hebben reeds de weg naar de Korte Leidsedwarsstraat om de hoek bij het Leidseplein in Amsterdam, gevonden.


Ook in verschillende toonaangevende reispublicaties staan wij vermeld als een specialistisch halal restaurant en een toplocatie voor Islamitische gasten.

Indiase creaties die zeer geliefd zijn bij het Islamitische publiek

Naast tandoori en curry gerechten bieden wij ook de heerlijkste halal biryani's aan. Deze gekruide rijstgerechten zijn ontzettend populaire Indiase creaties die zeer geliefd zijn bij het Islamitische publiek. Met name gasten uit het Midden-Oosten komen speciaal naar ons restaurant in Amsterdam voor onze lams biryani, die overigens ook vegetarisch kan worden bereid.


Voor de zeer gelovige moslims biedt Mayur Indian Restaurant in Amsterdam naast halal maaltijden ook een aparte ruimte waar eventueel gebeden kan worden, zowel tijdens de Ramadan of daarbuiten.

Ramadan

Tijdens de Ramadan is Mayur Indian Restaurant aan de Korte Leidsedwarsstraat bij het Leidseplein een populaire eetlocatie voor Amsterdamse moslims en moslima's. Omdat onze keuken tot elf uur s ‘avonds geopend is kunnen moslims ook in de zomermaanden na het vasten bij ons genieten van een halal maaltijd. U kunt al eerder bij ons binnen komen om uw bestelling te plaatsen en dan zorgen wij ervoor dat bij het breken van het vasten uw halal maaltijd voor uw neus staat. 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden