Groepsdiner in het centrum van Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een groepsdiner in Amsterdam, in de buurt van het Leidseplein?

Kom dan naar Mayur Indian Restaurant aan de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam.

Gaat u misschien een avondje stappen met vrienden en collega's, dan is Mayur Indian Restaurant het meest centrale startpunt in hartje Amsterdam.

Wij hebben eventueel een aparte ruimte voor uw gezelschap, waarbij wij een intiem samenzijn garanderen.

Verjaardag diners met een groep, of een grote receptie, bij ons is alles mogelijk.

Volgens ons shared dining principe, waarbij er groepsgewijs gegeten wordt en alles op tafel met elkaar gedeeld wordt, is gezelligheid troef.


Wij beschikken over grote vierkante tafels waarbij u als groep dus ten alle tijden contact heeft met uw gehele gezelschap, en niet slechts met de personen naast en tegenover u.

DeLaMar, Stadsschouwburg of Paradiso?

Als u bijvoorbeeld met een groep een dagje naar Amsterdam komt en u bent op zoek naar een kwaliteitsrestaurant voor uw gezelschap, of gaat u na het eten nog naar het theater, zoals het nieuwe DeLaMar theater aan de Marnixstraat of naar de Stadsschouwburg aan het Leidseplein, of misschien naar een concert in Paradiso? Mayur Indian Restaurant ligt op slechts twee minuten loopafstand val al deze Amsterdamse uitgaanstempels.


Indiaas eten met een groep is de beste manier om met meerdere gerechten kennis te maken, omdat wij bij grote groepen meer eten en dus meer variëteit kunnen serveren, raden wij ook aan om met zoveel mogelijk personen aan tafel te gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!Drink eerst met uw groep een cocktail in onze bar en lounge, en ga vervolgens met zijn allen aan tafel in ons knusse, romantische restaurant. Uw gezelschap zal zich een avond in India wanen, en dat allemaal in het hart van Amsterdam op twee minuten van het Leidseplein.

Al meer dan vijfendertig jaar biedt Mayur Indian Restaurant aan de Korte Leidsedwarsstraat de ideale locatie voor groepsdiners voor gezelschappen die kunnen oplopen tot zestig man. 

Wilt u bijvoorbeeld met uw hele familie komen eten, dan bent u bij Mayur Indian Restaurant in Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden voor uw hele gezelschap, van jong tot oud, de perfecte groepsmaaltijd aan. Een grote variatie aan curry en tandoori gerechten wordt midden op tafel geserveerd, met smaken die uiteenlopen van zoet tot zeer pittig, en alles wat daar tussenin zit.

Wij bieden groepsarrangementen voor bedrijven, vrienden, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en huwelijken.

Dus eigenlijk alles wat u nog meer kunt verzinnen in groepsverband, en dat allemaal in Amsterdam centrum.

Ook is Mayur Indian Restaurant zeer kindvriendelijk, met speciale kindergerechten en ijs, zodat ook de kleintjes van de familie een onvergetelijke avond beleven.

Kortom, zoekt u naar een locatie waar u met een grote groep terecht kunt, in Amsterdam, op loopafstand van het Leidseplein? Kom dan naar Mayur Indian Restaurant waar uw gezelschap een perfecte avond zal beleven die u en uw vrienden of collega's nog lang zal herinneren. Want Indiaas eten? Dat doe je samen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden