Over het menu

De chefs van Mayur bieden u en uw gezelschap een grote variëteit aan traditionele Noord-Indiase gerechten.

Vlees van de hoogste kwaliteit (lamsvlees, kip en natuurlijk vis) wordt eerst vierentwintig uur gemarineerd, alvorens het tot perfectie wordt gegrild boven gloeiend houtskool in onze traditionele tandoor. Door het raam van onze open keuken ziet u de chefs aan het werk. En kom gerust even kijken, misschien leert u nog wel iets!

Ook de curryliefhebbers kunnen het hart ophalen bij Mayur, en natuurlijk kunnen alle gerechten aangepast worden aan uw specifieke smaak. Laat u zich adviseren door ons personeel om uw perfecte curry te vinden, maar probeer vooral eens iets nieuws! Wie weet wat voor smaken er buiten uw comfortzone op u wachten?

Er bestaan ook vegetarische opties van bijna al onze curries, waarbij heerlijke Indiase Paneer (jonge kaas) het vlees vervangt. In combinatie met onze traditionele groentegerechten heeft u een overvloed aan vleesloze keuzes.

Trouwens, voor onze Islamitische vrienden: ons vlees is Halal!

 

A la carte

Heeft u hulp nodig met het vinden van het perfecte gerecht voor u? Laat u zich vooral adviseren! En overleg even met uw tafelgenoten, want aangezien al uw gerechten niet op uw bord, maar midden op tafel geserveerd worden, kunt u makkelijk delen! Zo doen we dat in India.

Shared-dining, the Indian way

Als uw gezelschap bestaat uit vier of meer personen, wordt het pas echt interessant, aangezien er meer eten is om te delen!

Onze chefs bieden u een drie- of viergangen menu, waarbij op "z'n Indiaas" begonnen wordt met gegrilde lekkernijen uit de tandoor, eventueel voorafgegaan door een kruidig soepje. Bij de volgende gang komt eigenlijk alles op tafel wat onze curry-chef maar kan verzinnen. Heerlijke curries, kruidig, pittig en wat zoeter, met heerlijke groenten, vers gebakken naan's en natuurlijk onze befaamde saffraanrijst. Uiteraard wordt er met al uw verzoeken rekening gehouden.

Groepen

Mayur is de perfecte plek om samen met uw familie, vrienden en collega's te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Onze grote "booth's" bieden plaats aan tien personen, maar behouden een gezellige en intieme sfeer. Want samen ontspannen onder het genot van heerlijk eten, dat is waar het leven om draait!

 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden